Materiaalit

Hei 72 tuntia -kouluttaja!

Tällä sivulla on materiaalia, joka on tarkoitettu sinulle avuksi ja tueksi 72 tuntia -yleisötilaisuuksien järjestämiseen.

1) PowerPoint -esitys

Tässä yleisötilaisuutta varten luotu PowerPoint-esitys. Esitys on tarkoitettu sekä lähitilaisuuteen että verkon kautta pidettävään webinaariin.

Asiasisällön on koonnut Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ja visuaalisista elementeistä on tehty julkaisuoikeussopimus kuvittajan kanssa. Piirrokset kuuluvat 72 tuntia -brändiin, eikä niitä saa käyttää muihin tarkoituksiin.

72 tuntia -yleisötilaisuuden PowerPoint
(Viimeisin versio päivitetty 25.3.2024: logo vaihdettu, yhteisö poistettu ja korvattu henkisellä kriisinkestävyydellä sekä yksi muokattava sivu lisätty. Muokattavaa sivua, voit hyödyntää omien sisältöjen julkaisemiseen. Jos et tarvitse sitä, muistathan poistaa sen.)

YouTube:
Kolmen päivän kotivara – Vesi
Kolmen päivän kotivara – Elintarvikkeet
Kolmen päivän kotivara – Kodin tarvikkeet
Kolmen päivän kotivara – Sairastuminen
Kolmen päivän kotivara – Kylmäsäilytys sähkökatkon aikana
Kolmen päivän kotivara – Ruoanvalmistus sähkökatkon aikana

2) Taustamateriaali

Tässä yhteen PDF-tiedostoon kerättynä taustatietoa 72 tunnin varautumissuosituksesta ja kotitalouksien varautumisesta. Voit halutessasi poimia täältä jotain vinkkejä järjestämääsi tilaisuutta varten. Materiaali on tarkoitettu sinulle, ei eteenpäin jaettavaksi.

72 tuntia -kouluttajien taustamateriaali

72 tuntia -teeman tunnuskuva.

 

3) Tilaisuuden markkinointi

KUVAT
Tällä sivulla olevan 72 tuntia -tunnuskuvan voi tallentaa ja kopioida markkinointitarkoituksiin, jos kerrot jollain verkkosivulla tai sosiaalisen median kanavassa tulevasta 72 tuntia -yleisötilaisuudesta. Kuvaa on hyödynnetty esimerkiksi kuntien ja paikallislehtien verkkosivuilla olevilla menovinkkipalstoilla. Jos haluat markkinoida tilaisuutta sosiaalisessa mediassa, voit käyttää myös SPEK:in luoman kuvapankin kuvia.

TEKSTI
Voit markkinoida tilaisuutta esimerkiksi näin:
Miten sinä pärjäisit, jos sähköt ja vesi menisivät poikki kolmeksi vuorokaudeksi?
Tervetuloa keskustelemaan siitä, mitä kaikkea kotona olisi hyvä olla ja mitä kaikkea jokaisen pitäisi osata siltä varalta, että esimerkiksi myrsky katkaisisi sähköt!​
Paikka, päivämäärä ja kellonaika TAI tieto siitä, miten webinaariin voi saada linkin.
Tilaisuuden järjestelyistä vastaavat organisaatiot x, y ja z.​
Tilaisuus on maksuton.​

​4) Todistus osallistujille

Halutessasi voit jakaa tilaisuuden osallistujille todistukset. Liitteenä todistuspohja, johon sinun tarvitsee lisätä osallistujan nimi, tilaisuuden paikkakunta ja aika. Jos kyse on webinaarista, voit jättää paikan pois ja lähettää todistuksen halukkaille PDF-tiedostoina sähköpostitse.

72 tuntia -yleisötilaisuuteen osallistuneen todistus

5) Painettu materiaali

Voit tilata yleisötilaisuuden osallistujille Varautuminen kotona -esitteitä SPEKin verkkokaupasta veloituksetta.

SPEKin verkkokauppa